Kultura e kompanisë

Shpirti i Korporatës

Shpirti i Korporatës
Bëni zhvillimin më të mirë të fushës së naftës!

sdcf

Vlerë thelbësore
Siguria dhe miqësore me mjedisin, e klasit të parë dhe me efikasitet të lartë, Win-Win.

xd1

Vizioni i Korporatës
Për t'u bërë lider në industrinë e shërbimeve kimike të fushës së naftës në botë.


WhatsApp Online Chat!