Njohuri Teknike

Më 21 qershor 2023, FCSTL mori zyrtarisht Letrën e Miratimit të Furnizuesit Saudi Aramco (ID-ja e shitësit-10110591) pas një vlerësimi dhe vlerësimi të rreptë, duke u bërë një nga kompanitë e pakta kimike kineze të fushës së naftës që mori këtë kualifikim.
Kjo certifikatë nënkupton që frenuesit e korrozionit të zhvilluar vetë nga FCSTL kanë kaluar standardet më të rrepta të Aramco në industri dhe janë bërë një furnizues i kualifikuar i miratuar nga Aramco.

 

Letër e miratimit të furnizuesit Saudi Aramco


Koha e postimit: Qershor-21-2023
WhatsApp Online Chat!