• xd

i mirëpritur

Rreth nesh

Oilbayer është ndërmarrje e integruar të teknologjisë e specializuar në zhvillimin kërkimin shkencor, prodhimin dhe shitjet në tregun e shërbimeve kimike fushë nafte. Ajo ka dy fabrika të prodhimit të vendosura në Lingang Zona e Industrisë Kimike në Cangzhou, provincën Hebei dhe Tianjin Binhai Zona e teknologjisë së lartë, ku është 12km larg nga Aeroporti Ndërkombëtar Tianjin dhe 22km nga Tianjin Port.

ajo që ne e bërë

Fabrika Tour