• xd

wilujeung sumping

Tentang Kami

Oilbayer teh perusahaan tinggi-tech terpadu specializing dina ieu panalungtikan ngembangkeun, produksi jeung jualan di pasar jasa oilfield kimiawi. Cai mibanda dua tutuwuhan manufaktur ayana di Kimia Parabot Industri Lingang di Cangzhou, Propinsi Hebei Province jeung Aseng High-tech Tianjin Binhai dimana nya 12km jauh ti Bandara Internasional Tianjin na 22km ti Port Tianjin.

naon urang dipigawe

pabrik Tour