Tentang Kami

Oilbayer teh perusahaan tinggi-tech terpadu specializing dina ieu panalungtikan ngembangkeun, produksi jeung jualan di pasar jasa oilfield kimiawi. Cai mibanda dua tutuwuhan manufaktur ayana di Kimia Parabot Industri Lingang di Cangzhou, Propinsi Hebei Province jeung Aseng High-tech Tianjin Binhai dimana nya 12km jauh ti Bandara Internasional Tianjin na 22km ti Port Tianjin.

Oilbayer teh oilfield panyadia ngarah jasa kimia kalayan laboratorium luhur-kiyeu di dunya, tim panalungtikan profésional sarta paling canggih solid sarta cairan produksi otomatis garis di Cina. Bisa nyadiakeun solusi teknis dipercaya jeung produk tukang ngaput-dijieun pikeun konsumén. Urang narékahan pikeun nyadiakeun kinerja stabil jeung produk kualitas dipercaya pikeun hadir customers.At urang, urang kudu hak cipta intelektual bebas, kayaning cementing aditif leungitna cairan, retarders, dispersants; cairan pangeboran dumasar-minyak, sambetan, Anti sloughing jeung blocking plugging agén, cairan parantosan sajabana, leuwih ti 30 rupa produk di luhur disebutkeun 7 seri.

 Leuwih ti éta, urang ngajaga kerjasama jangka panjang jeung parusahaan oilfield ti Iran, Arab Saudi, Mexico, Indonesia, banten, Kanada, Australia, Suriah jeung sajabana Eta sia ngarah kaluar yén kami geus gotten gelar kacida luhurna tina evaluasi ti aranjeunna kaasup NIDC , PDVSA, ONGC, BELORUSNEFT, Pertamina jeung PEMEX jsb

Mindful sahiji motto Oilbayer, "Jieun endah pisan lumangsung", visi urang téh pikeun jadi pamimpin antarana pausahaan jasa oilfield kimia di dunya, urang bunuh diri nyadiakeun aman, ramah, mimiti-kelas lingkungan, luhur-efisiensi sarta jasa hargana nepi domestik urang na konsumén internasional. Oilbayer unrelentingly strives nyadiakeun skenario win-win jeung konsumén urang jeung lainna.  

 

 



WhatsApp Online Chat!