Babagan awake dhewe

Oilbayer punika perusahaan dhuwur-tech terpadu spesialisasine ing riset pembangunan, produksi lan dodolan ing pasar layanan oilfield kimia. Wis rong tetanduran Manufaktur dumunung ing Kimia Zone Industry Lingang ing Cangzhou, provinsi Hebei lan Zone High-tech Tianjin Binhai ngendi iku 12km adoh saka Bandar Udara Internasional Tianjin lan 22km saka Port Tianjin.

Oilbayer punika oilfield panyedhiya anjog layanan kimia karo Laboratorium ndhuwur-kedudukan ing donya, tim riset profesional lan paling majeng ngalangi lan Cairan produksi otomatis line in China. Kita bisa nyedhiyani solusi technical dipercaya lan produk Ngatur-digawe kanggo pelanggan. Kita usaha kanggo nyedhiyani stabil kinerja lan produk kualitas dipercaya kanggo saiki customers.At kita, kita duwe hak properti intelektual sawijining, kayata cementing aditif mundhut adi, Retarders, dispersants; cairan ngebur lenga basis, inhibitor, Anti-sloughing lan Watesan plugging agen, adi completion etc., luwih saka 30 jinis produk ing ndhuwur kasebut 7 seri.

 Menapa malih, kita njaga kerjasama long-term karo perusahaan oilfield saka Iran, Saudi Arabia, Meksiko, Indonesia, Venezuela, Kanada, Australia, Suriah lan sapiturute Iku worth pointing metu sing sampun nandang gerah jurusan dhuwur banget saka evaluasi saka wong-wong mau kalebu NIDC , PDVSA, ONGC, BELORUSNEFT Pertamina lan Pemex etc.

Lali ing motto Oilbayer, "Priksa Amazing kelakon", kita sesanti kanggo dadi pimpinan diantara perusahaan layanan oilfield kimia ing donya, kita laku dhéwé kanggo nyedhiyani aman, loropaken, pisanan-kelas lingkungan, dhuwur-efficiency lan layanan rego kanggo domestik kita lan pelanggan internasional. Oilbayer unrelentingly berjuang kanggo nyedhiyani cara Win-Win kanggo kita pelanggan lan partners.  

 

 



Tampilan Online Chat!