• xd

Oilbayer punika perusahaan dhuwur-tech terpadu spesialisasine ing riset pembangunan, produksi lan dodolan ing pasar layanan oilfield kimia. Wis rong tetanduran Manufaktur dumunung ing Kimia Zone Industry Lingang ing Cangzhou, provinsi Hebei lan Zone High-tech Tianjin Binhai ngendi iku 12km adoh saka Bandar Udara Internasional Tianjin lan 22km saka Port Tianjin.

apa kita wis rampung

pabrik Tour