За нас

Oilbayer е високотехнолошка компанија специјализирана за истражување и развој, производство и продажба на хемикалии на нафтени полиња.Потпирајќи се на матичната компанија (FCSTL) фабриката за производство во Хебеи Кангжу, може да им обезбеди на клиентите интегрирана поддршка за производи и технички услуги.

Oilbayer се наоѓа во Тијанџин, Кина, со уникатни географски предности, оддалечен само 24 километри од аеродромот Тијанџин, само 12 километри од пристаништето Тијанџин, најголемото пристаниште во Северна Кина.

Фабриката е основана во 2006 година со регистриран капитал од 23 милиони јуани.Се наоѓа во зоната на хемиската индустрија Линганг, Кангжу, Хебеи, површина на фабриката 35000 m2, и има богато искуство во хемиско производство на нафтени полиња.

Со лаборатории и истражувачки тимови од светска класа, можеме да им обезбедиме на клиентите комплетни технички решенија и приспособени производи, а посветени сме на клиентите да им обезбедиме интегрирани услуги.

Со текот на годините обрнуваме внимание на иновативноста на технологијата на производство и на подобрување и оптимизација на процесот.Имаме повеќе од 20 напредни автоматски производствени линии, со годишен капацитет од 50.000 тони.Имаме силен стандардизиран и голем капацитет за OEM сервис.Контрола на процесот на производство и контрола на квалитетот на производот строга, преку меѓународната сертификација ISO.

2fcb400ff27e53c5507dfd43786cbf40_
103e6f70f4bd7bf799369d7127d798a5_
ce656dc5f51c26809b36bd50074cb3fb_

WhatsApp онлајн разговор!