Stabilizues balte-OBF-CS

Përshkrim i shkurtër:

OBF-CS është një tretësirë ​​ujore me kripën organike të amonit si përbërës kryesor.Përdoret gjerësisht në lëngun e shpimit dhe përfundimit, prodhimin e letrës, trajtimin e ujit dhe industri të tjera, dhe ka efektin e frenimit të zgjerimit të hidratimit të argjilës.


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBF-CS është një tretësirë ​​ujore me kripën organike të amonit si përbërës kryesor.Përdoret gjerësisht në lëngun e shpimit dhe përfundimit, prodhimin e letrës, trajtimin e ujit dhe industri të tjera, dhe ka efektin e frenimit të zgjerimit të hidratimit të argjilës.

Veçoritë

Mund të absorbohet në sipërfaqen e shkëmbit pa ndryshuar ekuilibrin hidrofil dhe lipofil në sipërfaqen e shkëmbit dhe mund të përdoret për shpimin e lëngut, lëngun e kompletimit, rritjen e prodhimit dhe injektimit.

Frenimi i tij i migrimit të shpërndarjes së argjilës është më i mirë se stabilizuesi i argjilës DMAAC.

Ka pajtueshmëri të mirë me surfaktantin dhe agjentët e tjerë të trajtimit dhe mund të përdoret për të përgatitur lëngun e plotësimit me turbullirë të ulët për të reduktuar dëmtimin e shtresave të vajit.

Të dhënat teknike

Artikulli

Indeksi

Pamja e jashtme

Lëng transparent pa ngjyrë në të verdhë

Dendësia, g/cm3

1.02-1.15

Shkalla kundër ënjtjes, % (metoda e centrifugimit)

≥70

I patretshëm në ujë, %

≤2.0

Gama e përdorimit

Temperatura e aplikimit: ≤150℃ (BHCT)

Doza e rekomanduar (BWOC): 1-2 %

Paketa

Paketuar në 200L/fuçi ose 1000L/fuçi.Ose në bazë të kërkesës së klientit.

Afati i ruajtjes: 24 muaj.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • PRODUKTET LIDHUR

    WhatsApp Online Chat!