Frenues i korrozionit-OBF-CI

Përshkrim i shkurtër:

OBC-CI është një frenues korrozioni i llojit të filmit kationik kationik të adsorbimit i përbërë sipas teorisë së veprimit sinergjik të frenuesve të korrozionit.


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBC-CI është një frenues korrozioni i llojit të filmit kationik kationik të adsorbimit i përbërë sipas teorisë së veprimit sinergjik të frenuesve të korrozionit.

Përputhshmëri e mirë me stabilizuesit e argjilës dhe agjentët e tjerë të trajtimit, të cilët mund të formulojnë lëngje plotësuese me turbullirë të ulët dhe të zvogëlojnë dëmtimin e formacionit.

Redukton në mënyrë efektive korrozionin e veglave të gropave nga oksigjeni i tretur, dioksidi i karbonit dhe sulfidi i hidrogjenit.

Efekt i mirë baktericid në bakteret reduktuese të sulfatit (SRB), bakteret saprofitike (TGB) dhe bakteret Fe (FB).

Efekt i mirë frenues i korrozionit në një gamë të gjerë pH (3-12).

Të dhënat teknike

Artikulli

Indeksi

Pamja e jashtme

Lëng i verdhë i lehtë

Graviteti specifik@68℉(20℃), g/cm3

1,02±0,04

I tretshem ne uje

I tretshëm

Turbullira, NTU

30 <

PH

7,5-8,5

Shkalla e korrozionit (80℃),mm/vit

≤0.076

Shkalla e mikrobeve

SRB,%

≥99.0

TGB,%

≥97.0

FB,%

≥97.0

Gama e përdorimit

Temperatura e aplikimit: ≤150℃ (BHCT)

Doza e rekomanduar (BWOC): 1-3 %

Paketa

Paketuar në 25 kg/kovë plastike ose 200L/kazan hekuri.Ose në bazë të kërkesës së porosisë.

Duhet të ruhet në zona të freskëta, të thata dhe të ajrosura dhe të shmanget ekspozimi ndaj diellit dhe shiut.

Afati i ruajtjes: 18 muaj.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • PRODUKTET LIDHUR

    WhatsApp Online Chat!