Flushes-OBC-WF

Përshkrim i shkurtër:

OBC-WF përbëhet nga agjentë të ndryshëm aktivë sipërfaqësorë.


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBC-WF përbëhet nga agjentë të ndryshëm aktivë sipërfaqësorë.

OBC-WF është i zbatueshëm për shpëlarjen e lëngut shpues me bazë uji.

OBC-WF ka depërtueshmëri të fortë dhe lëvrim filtri, të dobishme për të përmirësuar forcën e lidhjes së ndërfaqes.

Të dhënat teknike

Artikulli

Indeksi (i lëngshëm)

Pamja e jashtme

Lëng i verdhë ose i pangjyrë

Dendësia, g/cm3

1,00±0,02

vlera e pH

6,0-8,0

Gama e përdorimit

Temperatura: ≤230°C (BHCT).

Doza e sugjeruar: 3%-10% (BWOC)

Paketa

OBC-WF është i paketuar në bateri plastike 200L, ose sipas kërkesave të klientit.

Koha e ruajtjes: 36 muaj.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • WhatsApp Online Chat!