Retarder-OBC-R12S

Përshkrim i shkurtër:

OBC-R12S është një ngadalësues i temperaturës së mesme dhe të ulët të llojit të acidit fosfonik organik.


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBC-R12S është një ngadalësues i temperaturës së mesme dhe të ulët të llojit të acidit fosfonik organik.

OBC-R12S mund të zgjasë në mënyrë efektive kohën e trashjes së llumit të çimentos, me rregullsi të fortë, dhe nuk ka asnjë efekt në vetitë e tjera të llumit të çimentos.

OBC-R12S është i përshtatshëm për përgatitjen e ujit të freskët, ujit të kripur dhe ujit të detit.

Të dhënat teknike

Artikulli

indeks

Pamja e jashtme

Pluhur i bardhë

Performanca e llumit të çimentos

Artikulli

Kushtet e testimit

indeks

Performanca e trashjes

Konsistenca fillestare, (BC)

80℃/45min,46.5MPa

≤30

Koha e tranzicionit 40-100 para Krishtit

≤40

Koha e rregullueshme e trashjes

E rregullueshme

Trashje lineare

Normale

Lëng i lirë (%)

80 ℃, presion normal

≤1.4

Rezistenca në shtypje 24 orë (MPa)

80 ℃, presion normal

≥14

Përbërja e llumit të çimentos: Çimento e klasës G 800g,ujë i freskët 308g,Retarder OBC-R12S 1g,Defoamer OBC-A01L 4g.

Gama e përdorimit

Temperatura: 30-110°C (BHCT).

Doza sugjeruese: 0.1%-3.0% (BWOC).

Paketa

OBC-R12S është i paketuar në një qese të përbërë 25 kg tre-në-një, ose e paketuar sipas kërkesave të klientit.

Vërejtje

OBC-R12S mund të sigurojë produkte të lëngshme OBC-R12L.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • WhatsApp Online Chat!