Njohuri Teknike

  • Aplikimi i aditivit të humbjes së lëngjeve të llojit të acidit humik

    Aditivi i humbjes së lëngjeve të llojit të acidit humik është një lloj aditiv për humbjen e lëngut të çimentos të pusit të vajit polimer, i cili ka fituar popullaritet vitet e fundit.Si një nga produktet inovative të Oilbayer, një kompani e specializuar në R&D dhe prodhimin e kimikateve të fushës së naftës, ky aditiv i humbjes së lëngjeve...
    Lexo më shumë
  • Aplikimi i aditivit të humbjes së lëngjeve të llojit të acidit humik

    Aditivi i humbjes së lëngjeve të llojit të acidit humik është një lloj aditiv për humbjen e lëngut të çimentos të pusit të vajit polimer, i cili ka fituar popullaritet vitet e fundit.Si një nga produktet inovative të Oilbayer, një kompani e specializuar në R&D dhe prodhimin e kimikateve të fushës së naftës...
    Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!