Viskozifikues-OBF-VIS

Përshkrim i shkurtër:

OBF-VIS është i përbërë nga një shumëllojshmëri biopolimerësh dhe përdor teknologjinë e shpërndarjes së pronarit për të përmirësuar ndjeshëm shpërndarjen e produktit dhe për të parandaluar "sytë e peshkut".Produkti nuk kontaminohet lehtë nga jonet e tretura dhe është i përshtatshëm për ujërat e ëmbla, ujin e detit dhe lëngjet e shpimit me shëllirë, duke arritur vlera të larta "YP" dhe "LSRV".


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBF-VIS është i përbërë nga një shumëllojshmëri biopolimerësh dhe përdor teknologjinë e shpërndarjes së pronarit për të përmirësuar ndjeshëm shpërndarjen e produktit dhe për të parandaluar "sytë e peshkut".Produkti nuk kontaminohet lehtë nga jonet e tretura dhe është i përshtatshëm për ujërat e ëmbla, ujin e detit dhe lëngjet e shpimit me shëllirë, duke arritur vlera të larta "YP" dhe "LSRV".

Veçoritë

Material tërësisht biologjik, i cili nuk do të dëmtojë trupin dhe mjedisin e njeriut.

Rezistencë e mirë ndaj kripës, rritje e shkëlqyer e viskozitetit dhe prerje ngritëse në shëllirë të ngopur.

Viskozitet i lartë me shpejtësi të ulët të prerjes, i cili kontrollon në mënyrë efektive thellësinë e depërtimit të filtratit të lëngut të shpimit në formacion dhe mbron rezervuarët e naftës dhe gazit.

Formimi i xhelit pothuajse statik pranë murit të pusit parandalon formimin e "shtratit të çipave", i cili është veçanërisht i përshtatshëm për shpimin e puseve horizontale me pjerrësi të madhe dhe zhvendosje të madhe.

Efekti sinergjik ndërmjet materialeve përmirëson rezistencën ndaj temperaturës së materialeve biologjike dhe është i përshtatshëm për shpime në formacione me temperaturë 120°C.

Të dhënat teknike

Artikulli

Viskoziteti i plastikës

(mPa·s)

Forca dinamike e prerjes

(Pa)

φ3/φ6

LSVR

(mPa·s)

Ujë i freskët, ujë i kripur dhe ujë natyral i detit

+0,8%OBF-VIS

Temperatura normale

≥15

≥15

≥10/12

≥50000

120 ℃

Roll i nxehtë 16h

≥9

≥7

≥6/8

≥30000

Gama e përdorimit

Temperatura e aplikimit: ≤120℃ (BHCT)

Doza e rekomanduar (BWOC): 0,5-1,0 %

Paketa

Thas letre me shumë shtresa 25 kg e paketuar me film plastik të papërshkueshëm nga uji brenda.Ose në bazë të kërkesës së klientit.

Afati i ruajtjes: 24 muaj.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • WhatsApp Online Chat!