Lubrifikantë-OBF-LUBE HP

Përshkrim i shkurtër:

OBF-LUBE HP është projektuar posaçërisht për të ulur koeficientin e fërkimit në të gjitha lëngjet e shpimit me bazë uji, gjë që ul çift rrotullues dhe tërheqje në gropën e pusit.Me një karakteristikë unike të lagshmërisë që ul potencialin për kullimin e montimit me vrima të poshtme (BHA), OBF-LUBE HP nuk përmban hidrokarbure dhe është i pajtueshëm me të gjitha lëngjet me bazë uji, duke përfshirë lëngjet e kripur mono-/dyvalente.Me një kontribut minimal në vetitë reologjike të sistemeve të baltës, OBF-LUBE HP nuk shkumon dhe mund të shtohet në sistemin e baltës përmes pleshtit të përzierjes ose drejtpërdrejt në sistemin sipërfaqësor kudo që ka agjitacion të mirë.


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBF-LUBE HP është projektuar posaçërisht për të ulur koeficientin e fërkimit në të gjitha lëngjet e shpimit me bazë uji, gjë që ul çift rrotullues dhe tërheqje në gropën e pusit.Me një karakteristikë unike të lagshmërisë që ul potencialin për kullimin e montimit me vrima të poshtme (BHA), OBF-LUBE HP nuk përmban hidrokarbure dhe është i pajtueshëm me të gjitha lëngjet me bazë uji, duke përfshirë lëngjet e kripur mono-/dyvalente.Me një kontribut minimal në vetitë reologjike të sistemeve të baltës, OBF-LUBE HP nuk shkumon dhe mund të shtohet në sistemin e baltës përmes pleshtit të përzierjes ose drejtpërdrejt në sistemin sipërfaqësor kudo që ka agjitacion të mirë.

Përparësitë

l Lubrifikant efektiv, i gjithanshëm për sistemet e baltës me bazë uji

l Zvogëloni koeficientin e fërkimit i cili redukton çift rrotullues dhe zvarritje

l Nuk rrit reologjinë ose forcën e xhelit

l Përmban aditivë unikë për lagështimin e metaleve, të cilët reduktojnë tendencën e argjilës së butë, ngjitëse për të shkaktuar grimcim dhe BHA

l Nuk shkakton shkumë

l I biodegradueshëm pa hidrokarbure

Përdorimivarg

Temperatura e rekomanduar: ≤200℃ (BHCT).

Doza e rekomanduar: 1.0~3.0% (BWOC).

Të dhënat teknike

Artikulli

Indeksi

Pamja fizike

Lëng kafe e lehtë

Erë

E butë

Gravitet specifik

0,95-1,01

Pika e derdhjes, ℃

≤-20

Pika e ndezjes, ℃

>90

Ulja e shkallës së fërkimit në baltën e bentonitit të ujërave të ëmbla, %

≥80

Ulja e shkallës së fërkimit në baltën e bentonitit të ujit të detit, %

≥70

Paketimi

200L/Dambur hekuri ose 1000L/Dambur plastik ose në bazë të kërkesës së klientit.

Magazinimi

Duhet të ruhet në zona të freskëta, të thata dhe të ajrosura dhe të shmanget ekspozimi ndaj diellit dhe shiut.

Afati i ruajtjes: 12 muaj.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • WhatsApp Online Chat!