Lubrifikantë-OBF-LUBE

Përshkrim i shkurtër:

OBF-LUBE është një lloj lubrifikuesi i yndyrës bimore i formuluar për lëngje me bazë uji për të reduktuar koeficientin e fërkimit dhe për të ulur çift rrotulluesin dhe tërheqjen që haset në operacionet e shpimit.Duke reduktuar fërkimin midis telit të shpimit dhe tortës së murit, agjenti OBF-LUBE do të minimizojë në një farë mase mundësinë e ngjitjes së diferencialit.Për më tepër, mund të vërehet një kontribut minimal në reologjinë e sistemit.Mund të përdoret në lëngje shpimi me bazë uji të ëmbël, shëllirë dhe deti me përputhshmëri të mirë me aditivë të tjerë.


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBF-LUBE është një lloj lubrifikuesi i yndyrës bimore i formuluar për lëngje me bazë uji për të reduktuar koeficientin e fërkimit dhe për të ulur çift rrotulluesin dhe tërheqjen që haset në operacionet e shpimit.Duke reduktuar fërkimin midis telit të shpimit dhe tortës së murit, agjenti OBF-LUBE do të minimizojë në një farë mase mundësinë e ngjitjes së diferencialit.Për më tepër, mund të vërehet një kontribut minimal në reologjinë e sistemit.Mund të përdoret në lëngje shpimi me bazë uji të ëmbël, shëllirë dhe deti me përputhshmëri të mirë me aditivë të tjerë.

Përparësitë

l Lubrifikant efektiv për sistemet e baltës me bazë uji

l Zvogëloni koeficientin e fërkimit i cili redukton çift rrotullues dhe zvarritje

l Nuk rrit reologjinë ose forcën e xhelit

l Nuk shkakton shkumë

l I biodegradueshëm pa hidrokarbure

Gama e përdorimit

Temperatura: ≤180℃ (BHCT).

Doza e rekomanduar: 2.0~3.0% (BWOW).

Të dhënat teknike

Artikulli

Indeksi

Pamja e jashtme

Lëng uniform

Dendësia (20℃), g/cm3

0,85~ 0,95

Pika e ndezjes, ℃

≥ 70

Shkalla e fluoreshencës

≤6

Ulja e shkallës së fërkimit

(baltë bentonite me ujë të ëmbël),%

≥80

Ulja e shkallës së fërkimit

(baltë bentonite e ujit të detit),%

≥70

Paketimi

200L/Dambur hekuri ose 1000L/Dambur plastik ose në bazë të kërkesës së klientit.

Magazinimi

Duhet të ruhet në zona të freskëta, të thata dhe të ajrosura dhe të shmanget ekspozimi ndaj diellit dhe shiut.

Afati i ruajtjes: 24 muaj.

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • WhatsApp Online Chat!