Flushes-OBC-OB

Përshkrim i shkurtër:

OBC-OB përbëhet nga vaj mineral dhe agjentë aktivë sipërfaqësorë.

OBC-OB është i zbatueshëm për shpëlarjen e lëngut të shpimit me bazë vaji.

OBC-OB ka në mënyrë efektive lëngun e shpimit me bazë vaji dhe tortën e filtrit, aftësinë e mirë të njomjes së ujit dhe ndihmon për të përmirësuar forcën e lidhjes së ndërfaqes.


Detajet e produktit

Përmbledhje

OBC-OB përbëhet nga vaj mineral dhe agjentë aktivë sipërfaqësorë.

OBC-OB është i zbatueshëm për shpëlarjen e lëngut të shpimit me bazë vaji.

OBC-OB ka në mënyrë efektive lëngun e shpimit me bazë vaji dhe tortën e filtrit, aftësinë e mirë të njomjes së ujit dhe ndihmon për të përmirësuar forcën e lidhjes së ndërfaqes.

Të dhënat teknike

Artikulli

Indeksi (i lëngshëm)

Pamja e jashtme

Lëng i verdhë ose i pangjyrë

Dendësia, g/cm3

0,80-0,90

Gama e përdorimit

Temperatura: ≤210°C (BHCT).

Doza e sugjeruar: 15%-50% (BWOC)

Paketa

OBC-OB është i paketuar në bateri plastike 200L, ose sipas kërkesave të klientit.

Koha e ruajtjes: 36 muaj.


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • WhatsApp Online Chat!