forcimi Deepwater

OBC-DeepCem sistemi çimentos slurry është i përbërë nga peshe rrufetë agjent, enhancer fillim forcë, agjent humbur qarkullimit dhe gaz-ndalimin agjent. Ajo është aplikuar për Deepwater forcimi nën temperaturë të ulët. Fuqia unike e hershme e këtij sistemi e bën të sigurt që zhvillimi forca e mirë arrihet nën temperatura relativisht të ulët dhe performanca slurry mban të qëndrueshme. Ajo ka të mirë të gazit-ndalimin dhe ka humbur aftësinë e kontrollit të qarkullimit.

sistemi Përbërja

1, Oil Well Çimento: Glass G.
2, përzierja e ujit: ujë të freskët.
3, Pesha rrufetë: OBC-P62S.
Avantazhet e sistemit
1, Good forca gur çimento nën temperaturë të ulët.
2, aftësi të fortë të qarkullimit të humbur dhe të gazit-ndalur.
3, stabilitet të mirë sedimentare.

Sistemi Features
1, Dendësia: 0.9 ~ 1.5 g / cm3.
2, Temperatura: 3 deri në 30 ℃.
3, Good pronë kontrollit humbje.
4, koha Thickening e slurry çimentos mund të rregullohen dhe rheological

Deepwater cementingx


WhatsApp Online Chat!