cementing Deepwater

OBC-DeepCem Sistim slurry semén diwangun ku beurat lightening agén, mimiti kakuatan enhancer, agén sirkulasi leungit jeung antibaktéri stopping gas-. Hal ieu dilarapkeun ka deepwater cementing handapeun hawa tiis. Kakuatan mimiti unik tina sistem ieu ngajadikeun eta yakin yén ngembangkeun kakuatan alus ngahontal kaayaan suhu low relatif jeung kinerja slurry ngajaga stabil. Cai mibanda alus gas-stopping na leungit pangabisa kontrol sirkulasi.

sistim Komposisi

1, Minyak Muhun semén: Kaca G.
2, Pergaulan Cai: cai tawar.
3, Beurat lightening: OBC-P62S.
Sistim Kaunggulan
1, Good kakuatan batu semén dina hawa tiis.
2, pangabisa Strong tina leungit sirkulasi jeung gas-stopping.
3, Good stabilitas sédimén.

Sistim Pitur
1, Density: 0.9 ~ 1,5 g / cm3.
2, Suhu: 3 ~ 30 ℃.
3, kontrol leungitna sipat alus.
4, waktos Thickening of slurry semén bisa disaluyukeun jeung rheological

Deepwater cementingx


WhatsApp Online Chat!