cementing Deepwater

OBC-DeepCem sistem slurry semen dumadi saka bobot lightening agen, awal kekuatan enhancer, agen circulation ilang lan agen nolak gas-. Punika Applied kanggo deepwater cementing ing suhu kurang. Kekuwatan awal unik saka sistem iki ndadekake manawa pembangunan kekuatan apik tekan ing suhu kurang relatif lan kinerja slurry tansah stabil. Wis apik gas-nolak lan ilang kemampuan kontrol circulation.

sistem Komposisi

1, Minyak Cement: Kaca G.
2, nyawiji banyu: banyu seger.
3, Bobot Lightening: OBC-P62S.
Sistem Kaluwihan
1, Good kekuatan watu semen ing suhu kurang.
2, kemampuan Kuwat ilang circulation lan gas-nolak.
3, Good stabilitas sedimentary.

Sistem Fitur
1, Kapadhetan: 0.9 ~ 1.5 g / cm3.
2, suhu: 3 ~ 30 ℃.
3, kontrol mundhut property Good.
4, wektu Thickening saka slurry semen bisa diatur lan rheological

Deepwater cementingx


Tampilan Online Chat!